2 dagar kvar

Eller snart bara 2 dagar kvar. Rysligt vad tiden går fort när det är bråttom..

Gårdagen övning var med röjarrockarna i Electric Breakdown. Dom ville ha te och bullar till fika. Men leadsingern Sven hade vunnit en stor kartong med Dajm (han hade jublat och och dansat på Liseberg när han vann den, skämmigt) så vi fick även smaka på den sortens kaka. Vissa leadsingers skall förresten bara ha en speciell sorts te, det får inte vara grönt eller gult eller om det var nåt annat. Spelar roll. Hur blir dom såna hallänningarna? Och somliga begärde honung i teet, skärpning rockers. Det blir man ju inte hes av - tvärtom. Inte rockigt.
Trots detta gick övningen med enbart Purple-låtar bra, vi kan ta över Deep Purples turné nu ...typ.  

Kvällens övning med Blues Buddys avlöpte väl. Men en jazzvarning utfärdas till på lördag. Uttryck som "nu sätter vi synkoperna" och "där skall det vara break" oroar. Saxofonisterna skötte sig dock bra. Inga större fel på Janne och Anders insatser. Skämt åsido, vilket nöje att få spela med Er! 
  
Nu är presenningen uppe, dvs scenen är klar. Blues Byddys var inte så svaga som jag trodde. (Tack för hjälpen förresten)    
Scenbygget har varit minst lika farligt som t ex Madonnas scenbygge, men i bluesträdgården handlar det mycket mer om små subtila faror som att slinta på en snigel, eller att få en rosentagg i foten. Men vi har plåster i kök...  förlåt backstage.

Och så vädret. Det verkar inte bli tropisk hetta - skönt.
Men det kan komma regnskurar, ganska hög risk faktiskt. Därför laddar vi i år med fler regntält. Man får tacka alla frivilliga som bidrar med tält!

Rock on
Trackback
RSS 2.0